Annulatie stockverkoop weekend

 

Na lang wikken en wegen, heb ik besloten de fysieke uitverkoop die dit weekend op de planning stond NIET te laten doorgaan wegens praktisch niet haalbaar.

De online verkoop verloopt vlotter dan ik ooit had durven dromen, en dit blijkt in deze one-woman-show op zich al een immense uitdaging om alles te kunnen bijhouden qua verwerking, opvolging en stockbeheer.

Hoe graag ik jullie ook de kans had gegeven om ook in de winkel langs te komen, lijkt dit bij nader inzien geen haalbare kaart. Niet qua drukte, wachttijden, chaos, stockbeheer en vooral niet qua service naar jullie toe.

Er staat zeker nog een live verkoopsevent op de planning, maar dit eerder naar het einde van de uitverkoopsperiode toe. Denk dan eerder aan tijdloze basics aan ronde ‘alles-moet-weg-prijzen’ en een grootscheepse couponnenslag. Het wanneer en het hoe communiceer ik zeker nog op voorhand via een nieuwsbrief en de sociale media kanalen.

 

Tweede online afprijzing

 

We vullen de komende week de stock een laatste keer aan met verdwaalde rollen, late binnenkomers en hertellingen, dus hou het zeker in de gaten als je nog een bestseller wil scoren aan een mooie korting. Vervolgens starten we aan de tweede afprijzing van 40% vanaf woensdag 10 mei.

 

Dankjulliewel!!!!

 

Afsluiten doe ik graag met een welgemeend woordje van dank. Bedankt voor alle mooie woorden, berichtjes, mailtjes, telefoontjes en bezoekjes. Bedankt voor alle aangeboden hulp. Bedankt voor de nodige peptalk op tijd en stond, het begrip en woorden van herkenning. En last but not least, zo zo hard bedankt voor alle mooie bestellingen!!!

 

Heel veel liefs,

 

Femke

© 2017 - 2023 fabrik UNIK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel