Liefste klanten,

Ik neem deze beslissing met veel spijt in het hart, maar fabrik UNIK gaat deze week nog niet open. Met 3 kleine kinderen die nog niet naar school mogen, een man die voltijds werkt, en een webshop die overbezet is, is dit gewoon ONMOGELIJK. Ik doe alles alleen en heb geen personeel. Alleen al wat betreft het navolgen van de hygiënische voorschriften en de wettelijke regelgeving in mijn kleine winkeltje, het bijhouden van de stock en de vele webshopbestellingen die dagelijks de deur moeten blijven uitgaan zal dit tot nader order niet lukken.

AFHALEN KAN

Bestellen kan nog steeds, maar dan enkel via de webshop www.fabrikunik.be. NIET via mail, telefoon of berichten via allerhande kanalen. Van zodra jouw bestelling klaarligt, word je hiervan per mail op de hoogte gebracht. 

Afhalen kan (en is gratis) van maandag tot en met vrijdag tussen 10 en 17u. In het weekend en ’s avonds op afspraak. Ik vraag hierbij met aandrang om niet zomaar de winkel te betreden. Even aanbellen aan de winkel en ik kom jou meteen bedienen. Staan er nog mensen aan de winkel? Gelieve dan ook de 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren.

Heb je vragen, dan beantwoord ik deze uiteraard graag, maar voorlopig uitsluitend via mail naar info@fabrikunik.be. Vragen gesteld langs andere kanalen kan ik op dit moment onmogelijk bijhouden en zullen dus vaak ook niet beantwoord worden.

MONDMASKER MATERIAAL

Wat betreft de stoffen en benodigdheden voor het maken van mondmaskers. Ik doe mijn uiterste best om jullie hiervan in de mate van het mogelijke te blijven voorzien. Honderden meters stof werden nabesteld alsook duizenden meters elastiek en lint. Helaas zijn de hele sector én de koeriersdiensten overbevraagd, waardoor het soms allemaal wat langer duurt dan ik zelf zou willen. Maar ik beloof mijn best te blijven doen, en door te werken tot het gaatje, dus ik hoop hierbij op een beetje begrip van jullie kant. 

Om jullie te verzekeren van materiaal, zet ik de elastiek voorlopig open in pre-order, dit zal duidelijk vermeld staan. Wat zoveel wil zeggen dat jullie hiervan de nodige hoeveelheid RESERVEREN en ik deze pas uitlever van zodra ik deze zelf ontvangen heb. Heb je dit liever niet, plaats dan geen bestelling in pre-order.

VERKOOP MONDMASKERS

Tot slot. Na de vele vragen die ik hierover kreeg, heb ik besloten om ook zelf mondmaskers aan te bieden die ik ga laten maken. 1 handgemaakt en herbruikbaar masker zal 5€ kosten. Enkel te verkrijgen in uni kleuren met elastiek, in een volwassen- en een kindermaat. Reken hiervoor wel op een levertermijn van ongeveer 1 week aangezien deze op vraag gemaakt zullen worden. 

Er zijn ook heel wat klanten van mij die zich volop inzetten met het maken van maskers. Ik zal in de loop van deze week een aparte pagina maken met hun gegevens, want het enige wat telt is dat iedereen een masker kan bemachtigen.

Zo, dat was een hele boterham. Bedankt voor het begrip, jullie eigen inzet, alle steun en de vele bestellingen. En ik hoop dat alles snel weer wat normaler wordt en ik jullie alsnog in mijn winkeltje kan verwelkomen.

Als we allemaal ons best doen, en vooral een beetje lief blijven voor elkaar, zal dat zeker lukken. 

 

Warme groeten en hopelijk tot snel,

x

Femke

© 2017 - 2024 fabrik UNIK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel